VP Exploitatie NV maakt gebruik van cookies. ik accepteer cookies

Mediahuis verwerft recht op overnemen TMG aandelen van Delta Lloyd

Mediahuis verwerft recht op overnemen TMG aandelen van Delta Lloyd

Antwerpen, 8 februari 2017 – Mediahuis NV (“Mediahuis”) maakt bekend een overeenkomst te hebben gesloten met Delta Lloyd Levensverzekering N.V. (“Delta Lloyd”) waarbij Mediahuis het recht heeft verkregen het aandelenbelang van ongeveer 11% dat Delta Lloyd houdt in Telegraaf Media Groep N.V. ("TMG") van Delta Lloyd over te nemen, uiterlijk wanneer Mediahuis en VP Exploitatie N.V. (“VP Exploitatie”) een bod op TMG uitbrengen. Deze overeenkomst volgt op de eerder aangegane en aangekondigde onherroepelijke toezegging (irrevocable) voor het belang van Delta Lloyd in TMG.
Voor meer informatie klik op deze link