VP Exploitatie NV maakt gebruik van cookies. ik accepteer cookies

VP Participaties B.V.

Als investeringsmaatschappij bieden we groeifinanciering en management buy-ins of buy-outs aan MKB ondernemingen in Nederland en KMO's in Belgiƫ. In onze participaties kiezen we expliciet voor langetermijnrelaties en duurzaamheid. Vanuit een open end structuur werken we samen met onze portfolio ondernemingen aan groei en optimalisatie van bedrijfsvoering. Met oog voor mens en milieu.

Oprecht partnerschap en integer ondernemerschap

We investeren niet voor rendement op korte termijn; we willen waarde creĆ«ren. Met elkaar vooruitgang boeken. Vanuit een degelijke constructie met een beperkte leverage en stabiel rendement. En een actieve betrokkenheid bij het beleid en de strategie van de ondernemingen.

Daarom investeren we in markten waar we verstand van hebben: agri en food, technische dienstverlening, textiel en innovatie, zorg en leisure. Met name in de zorg zien we toekomstige ontwikkelingen waarin we graag een prominente rol spelen. Ook hebben we de ambitie om impact investeringen, waar social return prevaleert boven economisch winst, te laten uitgroeien.